O nama

“Carstvo igračaka i kućnih potrepština” – tako bismo mogli nazvati tvrtku  ŠTIMAC d.o.o. osnovanu  davne 1994 god.

Tvrtka se bavi veleprodajom i maloprodajom igračaka i robe široke potrošnje, a od 2005. god uspješno posluje na adresi Vukomerička BB, Velika Gorica.

Danas zapošljava preko 50 djelatnika, ima vozni park sa 17 vozila i dostavlja robu svojim kupcima širom Hrvatske.

U velikom izložbeno-prodajnom prostoru od 4 000 metara kvadratnih, izloženo je preko 10 000 različitih artikala. Uz kompletan asortiman igračaka  tu je i široki izbor kućnih potrepština.– praktični predmeti od keramike i stakla, razne vaze i svjetiljke, plastično posuđe i sve ostalo što je potrebno u kućanstvu.  Iz impresivnog darovnog programa možemo izdvojiti atraktivan nakit, papirnatu konfekciju i ostalo. Ponuda uvijek ima i sezonski pečat – ljetni za plaže, školski na jesen, Božićni i novogodišnji nakit, za Valentinovo, za Uskrs……

Sto posto asortimana tvrtka ŠTIMAC sama uvozi, pa upravo zahvaljujući toj činjenici ima najpovoljnije cijene u Hrvatskoj. Svi proizvodi prolaze rigoroznu sanitarnu kontrolu kvalitete, a  stručni djelatnici tvrtke redovito su prisutni na svim značajnijim sajmovima u Europi i Aziji.
Stalne velike akcije, tjedni ulazi nove robe, veliko parkiralište, svi oblici plaćanja, uključujući i kartice – dodatni su razlozi da posjetite tvrtku ŠTIMAC.


Naše lokacije


MULTICENTAR ŠTIMAC
TRGOVINA PINKO 1
TRGOVINA PINKO 2

MULTICENTAR ŠTIMAC

Vukomerička bb
10410 Velika Gorica
tel: +385 1 6222121
fax: +385 1 6260460
e-mail adresa: stimac@stimac.hr